Inschrijving optocht


De inschrijving is gesloten

Veelgestelde vragen

COVID-19 maatregelen
Mogelijke aanpassingen of maatregelen die van kracht zullen zijn voor de optocht, communiceren wij zodra hier zodra dit nodig is.
Deelname aan optocht “Keulen van Gelderland”, wat kost dat?
Niets, deelname aan de optocht is gratis.
Is er een limiet aan het aantal inschrijvingen gesteld?
Ja, de organisatie heeft wegens het grote aantal inschrijvingen een limiet van 170 startnummers gesteld. Echter, heeft u al eens eerder deelgenomen dan bent u verzekerd van deelname.
Wat als ik een idee heb en dat is er al?
Een idee mag per categorie maar één keer uitgevoerd worden. Een idee mag wel door een andere categorie uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld een wagen schrijft zich in met het idee ‘Wat is het fijn om met de Carnaval in Groesbeek te zijn’. Dan mag een wagen niet met hetzelfde idee meedoen. Een groep, trio, duo of enkeling mag dat echter nog wel. Mocht het bij inschrijven blijken dat dit voor u van toepassing is, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Tot wanneer kan ik me inschrijven voor de optocht?
Zondag, één week vóór de aanvang van de optocht kunt u zich inschrijven voor deelname aan de optocht.
Waar kan ik het startnummer ophalen?
Op vrijdagavond (de start van het Groesbeeks Carnaval) kunt u uw startnummer afhalen in de feesttent op het Marktplein tussen 20:00 uur en 22.00 uur.
Wat is het reglement van de optocht?
Er zijn regels voor de deelname tijdens de optocht opgesteld. Je krijgt he reglement automatisch bij inschrijving en je kunt het hier downloaden

Veelgestelde vragen


Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neemt u dan gerust contact op met Harry Eijkhout 06-51935334 of Patty Peters 06-15325292 (tussen 18:00-20:00 uur). Of mail naar optocht@sok-groesbeek.nl